Kategoriler
Proje Haberleri

Şahmeram Konutları satışları başladı

Şahmeram Konutları modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Konya’nın Meram İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Köseoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 8.700 metrekarelik inşaat alanı üzerinde bodrum kat, zemin kat ve 5 daire katı mevcuttur. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

8.700 metrekarelik inşaat alanı üzerinde bodrum kat, zemin kat ve 5 daire katı mevcuttur. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 179 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 165 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Her daireye ait depolama alanı ile siteye ait toplantı alanı bulunmaktadır. Çift giriş ve çift asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Şahmeram Konutları konumu hakkında

Proje, Konya’nın Meram İlçesi Alavardı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve park bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Şahmeram Konutları fiyatları ne kadardır?

Şahmeram Konutları projesinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Brüt 179 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 daireler 2.150.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (534) 069 69 03 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version