Kategoriler
Kültür-Sanat Teknoloji

Samsung The Frame ile Louvre başyapıtlarını evlere getiriyor

Samsung Electronics tarafından hayata geçirilen ikonik ekrana sahip lifestyle televizyonu Samsung The Frame, Louvre Müzesi’ni evlere taşıyor. Firma dünyanın en meşhur müzesi Louvre Müzesi’nin kapılarını sanal ortamda izleyicilere açmaktadır.

Samsung Electronics, yaptığı anlaşma ile dünyaca ünlü Louvre Müzesi içeriğini izleyicilere sunmaktadır. Lifestyle ekrana sahip The Frame model televizyondaki Sanat Galerisi içeriğini bu müzedeki sanat eserleriyle genişletmektedir. Ünlü müzede yer alan sanat eserlerinin koleksiyona katılmasıyla birlikte The Frame artık 42 farklı ülkeden 1.500’ün üzerinde sanat eserinin yer aldığı bir Sanat Galerisine dönüşmektedir.

Dört farklı renk seçeneği bulunuyor

Yapılan anlaşma ile 40 farklı sanat eseri ve fotoğrafı keşfetme fırsatı sunulmaktadır. Louvre seçkisinde Mona Lisa ve Cana’daki Düğün Ziyafeti gibi bir çok eser yer almaktadır. Ayrıca Louvre Piramidi ve Tuileries Bahçesi gibi müze alanlarının fotoğrafları da yer almaktadır. Kullanıcılara ayrıca her eserin kısa bir açıklaması sunulmaktadır. Eserlerin arka plan ve tarihsel bilgilerine erişme imkânı da ayrıca sunulmaktadır. Lifestyle ekrana sahip televizyonların 2021 modelinde beyaz, bej, siyah ve venge olmak üzere dört farklı renk seçeneği yer almaktadır.

Samsung The Frame taşınabilmektedir

The Frame, duvara sıfır askı aparatı sayesinde monte edilebilmektedir. Güç kaynağı dahil tüm TV bağlantılarını entegre eden tek bir yarı saydam kablo üzerinden One Connect Box’a bağlanmakta mümkündür. Samsung The Frame ayrıca Stüdyo Stand ayağı sayesinde başka yere de kurulabilmektedir. The Frame, galeri tasarımına ek olarak sunduğu %100 renk hacmi sağlayan Quantum Dot teknolojisine sahiptir. Ayrıca son derece canlı 4K QLED görüntü kalitesi ile izleyicileri zengin ve gerçekçi renkler sunmaktadır.

Diğer teknoloji haberleri için tıklayınız...

Exit mobile version