Kategoriler
Proje Haberleri Video Galeri

Seba Reserve Göktürk yakında satışta

Göktürk konut projesi Seba İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi’nde yer almaktadır. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Seba Reserve Göktürk projesinin yakında satışa sunulması beklenmektedir.

Proje hakkında bilgiler

Konut projesi Göktürk’te yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu proje 81 özel rezidans meskenden meydana gelmektedir. 2, 3.5 ve 4.5 yatak odası seçeneği ile planlanmış lüks rezidans projesi olarak dikkat çekmektedir.

Seba Reserve Göktürk projesinde daire tipleri, ödeme planı, daire büyüklükleri henüz belli değildir. Ayrıca projenin teslim tarihi, satılık daire fiyatları da henüz belli değildir.  Tüm bu bilgiler belli olduğundan, bu bilgiler web sitemizde yer alacaktır.

Merkezi iş aksına ve şehrin merkezi noktalarına yakın bir bölgede yer alan proje Hisar Vakfı Okulları’na, Saklıkent’e yakın bir mesafededir. Ayrıca Kemer Kütük Evler, Kemer Golf and Coutry Clup ve Kemer Country Residence projelerine de yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesi yatay mimari anlayışı ile İki Design Group mimarlık firması tarafından tasarlanmıştır. Projede yüzme havuzu, spor salonu, kişisel antrenman stüdyoları gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Seba Reserve Göktürk nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul Havalimanı’na 20 dakika, Maslak’a 25 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Levent’e 27 dakika, FSM Köprüsü’ne 20 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 30 dakika mesafede yer almaktadır. yeşilin bol olduğu bir bölgede yer alan konut projesi ayrıca Belgrad Ormanı’na ise 25 dakika mesafededir.

Konut projesi İstanbul Avrupa Yakası, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca firma Seba Office Boulevard, Blok D / Office 67 Sarıyer / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 609 70 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version