Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Beyaz 2. Etap projesinde yaşam başladı

Şehr-i Beyaz 2. Etap projesi Beyazlar Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. 24.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 5 katlı 5 blok, toplam 100 adet daire ve 12 adet mağaza bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Beyazlar Grup güvencesi ile yükselen projenin 2. Etabı devam etmektedir. 24.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 5 katlı 5 blok yer almaktadır. Bloklarda toplam 100 adet daire ve 12 adet mağaza konumlandırılmıştır. Üstelik söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 50 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, tam donanımlı fitness salonu, sauna ve çocuk oyun alanları yer almaktadır. Bununla birlikte peyzaj mimarisiyle öne çıkan yeşil alanlar yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır.

Şehr-i Beyaz 2. Etap konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Kavaklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje metrobüse yakın konumda yükselmektedir. Üstelik çevresinde restoran ve kafe mekânları, alışveriş merkezleri, eğitim ve sağlık kurumları yer almaktadır.

Şehr-i Beyaz 2. Etap projesinde konut fiyatları yükselmektedir. Ayrıca bu artışların uzun vadede devam edeceği düşünülmektedir. Kira getirisi sağlamak isteyen yatırımcılar için satışlar devam etmektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 530 782 29 29 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version