Kategoriler
Projeler

Şeker Şile Evleri yakında satışta

Şeker Şile Evleri projesi İstanbul’da hayata geçmektedir. Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek olan projenin yapı ruhsatı alım süreci devam ediyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek olan projede satışlarda yüzde 1 KDV uygulanacak. Projenin konumu ve hakkında genel bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları nelerdir

Şeker Şile Evleri için Şeker GYO ile S.S. Şile Aydınkent Konut Yapı Kooperatifi ile inşaat sözleşmesi 06 Ekim 2021 tarihinde akdedildi. Şeker GYO’nun taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı sözleşmesi bulunmaktadır. Avan projesi ilgili belediye tarafından 25 Şubat 2022 tarihinde onaylanmıştır. 21.07.2022 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında ise projenin yüklenici firmasına karar verilmiştir. Bu karara göre projeyi Optimal Proje Yönetimi ve İnş.San.Tic.Ltd Şti. hayata geçirmektedir.

Şeker Şile Evleri projesinde toplam arsa alanı 11 bin 282 metrekaredir. Ayrıca inşaat alanı olarak ayrılan bölge 4 bin 960 metrekare olarak belirtilmektedir. Projede 29 adet bina, 42 adet bağımsız bölüm, 15,52 metrekarelik müştemilat alanı yer almaktadır. Ayrıca sosyal alan olarak 206,64 metrekare havuz da proje kapsamında yer almaktadır. Proje için özel peyzaj alanları hazırlanmaktadır. Bu alanlarda mevsime ve iklime uygun çiçekler ağaçlara yer verilmektedir. Ayrıca peyzaj alanının sulanması için yağmur suyu hasadı uygulaması yapılmaktadır. Proje tasarımında çevre ile uyumlu renkler ve dekorasyonlar tercih edilmektedir. Binaların birbirine karşı olan konumlarında ışık, rüzgar ve mahremiyet unsurlarına dikkat edilmektedir.

Şeker Şile Evleri nerede

Projenin tam olarak konum adresi; İstanbul ili, Şile ilçesi, Çayırbaşı Mahallesi 733 no’lu parsel olarak geçmektedir. Proje ile ilgili planlar bitmiş durumda. Evlerin 2023 Ekim’de tamamlanıp sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Şeker GYO, projede hazırlanan toplam 14 villanın maliki olacak. Bu villalardan 10 adedi 185 metrekare, 4 adedi 225 metrekare kullanım alanına sahiptir.

Projede yer alan konutlar hakkında daha geniş bilgilerin önümüzdeki günlerde verilmesi beklenmektedir. Satışların başlaması ile birlikte fiyatlar ve ödeme avantajlarının da açıklanması beklenmektedir. Detaylar belli olduktan sonra sitemizde daha detayları haberleri yapılacaktır. Ek olarak bilgi almak için takip etmeniz yeterli.

Ayrıca diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version