Kategoriler
Proje Haberleri

Selenium Park Aşçıoğlu güvencesiyle satışları devam ediyor

Ekonomide meydana gelen enflasyonist ortamın neticesinde, tasarruf sahipleri enflasyona karşı yatırımlarını korumanın yöntemlerini aramaktadır. Bu doğrultuda tasarruf sahiplerinin yatırım yapabilmelerinin yanında, gelir elde edebilecekleri finansal araç olarak, özellikle ülkemiz koşullarında talebin de azaldığı,  doğru konumlardaki konut yatırımı ön plana çıkarmaktadır. Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe 55 yıldır çalışarak kaliteli ve konforlu yaşam alanları sunmaktadır. Selenium markalı projelere imza atan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, var olan ekonomik konjonktürde kazancını artırmak veya kira getirisine sahip olmak isteyenler için en emniyetli yolun konuta yatırım yapmak olduğunu belirtmektedir. Aşçıoğlu, tasarruf sahiplerine “doğru bir yatırım için en güvenli yol konut” diye seslenmektedir. Bu bağlamda Zeytinburnu/Kazlıçeşme gibi bir konumda yatay mimari konsepti ve geniş bahçe tahsisli daire seçenekleriyle Selenium Park projesinin inşasına ve satışına devam edilmektedir.

İrfan Aşçıoğlu: “%65’i Satılan Selenium Park Projesinde Ara Kat ve Bahçe Katlar Satışta”

Aşçıoğlu, Selenium Park projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca: “Zeytinburnu’nda inşasına devam ettiğimiz projemizde kısa zamanda %65’lik gibi bir satış başarısına ulaştık. Şehrin merkezinde villa konforundaki bahçe katı dairelere yoğun bir talep mevcuttur. Bu başarıdaki en büyük noktalar doğru yerde, doğru ve eşsiz bir projeyi inşa ediyor olmamızın yanında bölgede farklılaşarak aile hayatına uygun bir yapıda ürün karması ve yatay mimari konsept olduğunu söyleyebiliriz.

Bu hususta tarihi sur manzarası, ulaşım avantajı, ürün karması, yatay ve çok beğenilen mimarisi farklılaşarak öne çıkan ve büyük bir talep alan projemiz, yaşam amaçlı alanlarda işi Zeytinburnu çevresinde olan ya da hayatına Zeytinburnu’nun en nezih bölgesinde Selenium Park farkıyla devam etmek isteyenler için ilk seçim olmaktadır. Yatırım tarafında ise oldukça fazla bir ilgi var. Unutulmaması gereken en önemli husus, yatırımcının da hedef kitlesi günün sonunda oturumcudur. Bu projemizin %80’i yaşam amaçlı alım yapanlara satılmıştır. İkinci elde çok az stok, satılacak ve kiraya verilecektir. Eşsiz özelliklerinin yanında bundan dolayı da ciddi bir yatırım potansiyeli mevcuttur.”

Ulaşım Açısından Benzersiz Konum

Aşçıoğlu, 32 dönümlük parka komşu projede şehri ve doğayı bir araya getiren bir yaşam sunmaktadır. Projede, 2+1’den 5,5+1 bahçe dubleksine uzanan konforlu daireler yer almaktadır. Ayrıca yatay mimarisi ve geniş yeşil alanlarıyla proje, Marmaray Kazlıçeşme durağına olan yürüme mesafesindedir. Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna yakınlığıyla da eşsiz bir noktada yer almaktadır. Selenium Park’ın, yürüme mesafesinde 4 hastane ve 3 üniversite bulunmaktadır. Tarihi yarımada ve boğaz hattına kolay ulaşım avantajı sağlayan Kabataş-Bağcılar tramvayı projeye oldukça yakındır. Aynı zamanda projelendirilen Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı da projeye değer katmaktadır.

Proje, araç ulaşımına tamamen kapalı peyzaj mimarisiyle tasarlanmıştır. Ayrıca gün ışığı alan kapalı havuz, özel sinema odası, fitness, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odası, kapalı çocuk oyun odası, açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları gibi geniş sosyal alanlar yer almaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version