Kategoriler
Proje Haberleri

Sembol Residence Kastamonu satışları devam ediyor

Sembol Residence Kastamonu projesi Altıkulaçlar Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Kastamonu’nun Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 10 katlı tek blok yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Altıkulaçlar Yapı İnşaat güvencesi ile yükselen projede 10 katlı tek blok yükselmektedir. Söz konusu blokta 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 132 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 99 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik site içerisinde peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Asansör, kablo TV, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Sembol Rezidans Kastamonu projesindeki konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde mobilyalar Glossmax kaplama MDF mutfak mobilyaları, Çimstone tezgah ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Yatak odası ve mutfakta 2 ayrı balkon yer almaktadır.

Sembol Residence nerede yer alıyor?

Proje, Kastamonu’nun Merkez İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik konutların tamamı ferah yapıda olup yola cephe konumda, şehir ve doğa manzarasına hakimdir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı, hastane ve eğitim kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Sembol Residence Kastamonu fiyatları ne kadardır?

Sembol Residence Kastamonu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 132 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL ile 1.250.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (542) 660 23 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version