Kategoriler
Projeler

Serene Balkan Bursa’da devam ediyor

Serene Balkan projesi, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Proje BTG İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bölgede çok sayıda başarılı projeye imza atan firma, aynı başarı ve özeni yeni projesinde de göstermektedir. Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Projenin genel özellikleri ve daire özellikleri

Serene Balkan projesi, Bursa’nın önemli mimari projelerinden birisidir. Geleneksel mahalle kültürü ile modern yaşamı birleştiren 3+1 ve loft daireler yer almaktadır. 3+1 daireler dubleks ve tek kat olarak iki şekildedir. Tek kat olarak 3+1 daireler antre, salon, mutfak, genç odası, çocuk odası, ebeveyn odası, balkon ve iki adet banyodan oluşmaktadır. Banyolardan bir tanesi orak kullanım için diğeri ebeveyn kullanımı içindir. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Ayrıca yatak odasında özel bir alan giyinme odası olarak hazırlanmaktadır. Dubleks olarak hazırlanan 3+1 dairelerde de yaşam alanları aynı şekilde tasarlanmaktadır. Projenin diğer daire seçeneği olan loft daireler de iki katlı şekilde planlanmaktadır. Bu dairelerde alt kat, salon+mutfak, WC, antre ve balkondan oluşmaktadır. Üst katta da yatak odası, giyinme odası ve banyo yer almaktadır.

Serene Balkan projesi sosyal donatıları

Projede dairelerin lüks ve rahatlığının dışında sosyal alanların çeşitliliği de dikkat çekmektedir. Site içinde yer alan özel yüzme havuzu hem açık, hem kapalı olarak kullanılmaktadır. Havuz içinde çocuklar ve yetişkinler için farklı alanlar mevcuttur. Çocuklar için ayrıca kapalı ve açık oyun alanları da projede yer almaktadır. Bunun dışında istenilen saatte spor yapmak için fitness salonu da proje planlarında yer almaktadır. Sosyal alanların dışında araç park etmek için güvenli, kapalı otopark mevcuttur. Yaşam alanları ve sosyal alanlar dışında kalan bölgeler özel olarak çimlendirilip yemyeşil bir manzara hazırlanmaktadır.

Serene Balkan projesinin tam olarak konumu; Balkan, Lalezar Sk., 16159 Nilüfer/Bursa şeklindedir. Yapım aşamasında olan projede dairelerin teslim tarihi 2023 Nisan sonu olarak belirtilmektedir. Verdiğimiz bilgilere ek olarak bilgi almak için 444 9 284 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bunun dışında online katalog için firmanın web sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version