Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş Aydos Country’de ödemeler 12 ay sonra

Anadolu Yakası’nın en doğal projesi Sinpaş Aydos Country’de sadece yüzde 5 peşinat ödeme yaparak daire sahibi olabiliyorsunuz. Yaşamın başladığı projede hemen taşının ödemeye ise 12 ay sonra başlayın.

İstanbul ili, Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilen Aydos Country projesi Mimoza Evleri, Ihlamur Evleri, Meşe Evleri, Sedir Evleri, Ceviz Evleri, Manolya Evleri olmak üzere 6 farklı konut bloklarından meydana geliyor.

Aydos Country fiyatları ne kadar?

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tip dairelerin yer aldığı Aydos Country projesinde daire fiyatları 491 bin 778 TL’den başlıyor 1 milyon 474 bin 367 TL’ye kadar yükseliyor.

Aydos Country ödeme planı

Aydos Country projesinde yüzde 5 peşinat ödedikten sonra 1 yıl ödeme yapılmıyor. 1 yıl sonra tutarın yüzde 25’i ödeniyor, kalan tutar ise 50 ay vade ve sıfır faizle ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz.

Aydos Country projesinden Bilfen Koleji yürüme mesafesinde, Bahçeşehir Koleji 4 dakika, Okyanus Koleji 5 dakika, Doğa Koleji 8 dakika, Özel Küçük Prens İlkokulu 8 dakika, 4100 Yataklı Şehir Hastanesi 12 dakika, Koç Lisesi 15 dakika, Anadolu Sağlık John Hopkins 16 dakika, Sabancı Üniversitesi ise 20 dakika mesafede yer alıyor.

Exit mobile version