Kategoriler
Proje Haberleri

Sirius Loft Residence satışları devam ediyor

Sirius Loft Residence projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sirius Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 33 adet daire ve 1 adet ticari alan bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 loft ve flat konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 33 adet daire ve 1 adet ticari alan bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 loft ve flat konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 159 metrekare ile 205 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 katlı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, sauna, fitness center, çocuk oyun parkı, kapalı yetişkin ve çocuk oyun odası, cep sineması ve panoramik seyir terasları gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra elektirikli araçlar için şarj ünitesi, asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Her dairenin 30 metrekare bahçe alanı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev otomasyon sistemine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde 4’lü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Merkezi elektrik süpürgesi alt yapısı, çamaşır odası ve alüminyum doğrama ve ısıcam konfor sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Sirius Loft Residence konumu hakkında

Proje, İzmir’in Çiğli İlçesi Yakakent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Sirius Loft Residence fiyatları ne kadardır?

Sirius Loft Residence projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca konutun bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 114 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 970 bin TL’den başlamaktadır.

159 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 220 metrekare alana sahip 3+1 loft dairelerin fiyatları ise 6 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 402 60 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version