Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Siyap İnşaat Adana projesi geliyor

Siyap İnşaat Adana Projesi temelden daire satışlarına başladı. Adana’nın Sarıçam ilçesi Sofulu mahallesinde yer alan proje Siyap İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2+1 lüks dairelerden oluşan projede şu anda kampanyalı satışlar devam etmektedir. Proje detayları ve kampanyalı satış hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Projede yer alan dairelerin özellikleri nelerdir?

Siyap İnşaat Adana Projesi 2+1 dairelerden oluşmaktadır. Kapalı mutfaklı olan daireler ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Dairelerin her birinde bir oda büyüklüğünde geniş balkonlar vardır. Bu balkonlarda yaz-kış oturmak mümkündür. Daireler modern bir görünüm için asma tavan yer almaktadır. Aynı modernliği sağlamak için spot aydınlatma da kullanılmaktadır. Pencereler çift camlıdır. Soğuk ve sıcak ısı yalıtımına sahiptir. Dairelerin mutfaklarında Medefelam mat antrasit mutfak dolapları vardır. Konutların brüt 100, net 78 metrekare kullanım alanı vardır.

Modern ve kullanışlı projelere imza atan inşaat firmasının diğer projeleri Bülbülzade ve Binevler projesidir. Tamamlanan bu iki projesi ile çok sayıda kişiyi ev sahibi yapan firma yeni projesi ile daha fazla kişiye ulaşmayı planlamaktadır. Yeni proje dairelerinin özellikleri tamamlanan projelerin dairelerine benzemektedir. Daire özellikleri hakkında detaylar projenin tamamlanmasından sonra detaylı şekilde paylaşılacaktır.

Siyap İnşaat Adana Projesi sosyal donatıları

Projede daireler kadar sosyal alanlar da huzurlu ve rahat bir yaşam sunmaktadır. Proje dahilinde çocukların oyun oynaması için çocuk oyun alanları planlanmaktadır. Bunun dışında herkesin oturup dinlenebileceği kamelyalar da proje planında yer almaktadır. Ayrıca araçların park etmesi için açık otopark da inşa edilmektedir. Siteye ait 1.100 metre bahçe bulunmaktadır. Dairelerin bitirilmesinden sonra bu alanda da düzenleme yapılması planlanmaktadır.

Siyap İnşaat’ın Adana’da hayata geçirdiği projede daireler inşaat aşamasındadır. Dairelerin bitim süresi 15 aydır. Ancak şu anda satışları başlamış durumdadır. Siyap İnşaat Adana Projesi için irtibat telefonları 0 (322) 504 73 62’dir. Ayrıca Siyap İnşaat’ın web sitesinden de form doldurarak proje hakkında bilgi talep edebilir, erkenden projede yerinizi alabilirsiniz. Proje evlerinin satışlarında kişiye özel avantajlar ve kampanyalar da yer almaktadır.

Diğer projeler için tıklayınız

Exit mobile version