Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Skyland İstanbul’da sıfır peşinatla

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’da T.T. Arena’ya komşu bir konumda hayata geçirilen Skyland İstanbul projesindeki Sky Rezidanslar için kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında Sky Rezidanslar için sıfır peşinat, 3 bin 300 TL taksitle ya da 50 ay şirket bünyesinde ödeme avantajıyla konut sahibi olma fırsat sunuluyor.

Kampanya kapsamında Skyland İstanbul projesindeki ofisleri için sıfır peşinat 60 ay sıfır faiz 8.920 TL taksitle ya da yüzde 5 peşinatla 50 ay şirket bünyesinde ödeme avantajlarıyla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Sky Rezidanslarda fiyatlar ise 568 bin TL’den başlıyor. Skyland İstanbul projesinde yer alan ofisler ise 892 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 8 bin 920 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.

2017 yılı yazında teslim edilmesi planlanan Skyland İstanbul projesi son kampanyasıyla kişiye özel cazip ödeme seçenekleriyle yatırımcılarının karşına çıkıyor. Eroğlu Gayrimenkul, Skyland İstanbul projesindeki Sky Rezidanslar için kısa bir süre devam edecek kampanyası ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor.

1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen Skyland İstanbul projesinde yer alan Sky Rezidanslar ve Teras Evler stresten uzak bir hayat sunuyor.

Skyland İstanbul projesinde 190 m²’den 1200 m²’ye kadar genişlik sunan Loft Ofisler, 83m2’den birleştirilerek her katta 2 bin m2’ye kadar istenilen büyüklükte tasarlanabilen Tower ofisler, 17.500 metrekarelik kiralanabilir alana sahip Flat Ofisler yer alıyor.

Sky Rezidanslar çeşitli sosyal imkanlar, kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness, wellness ve spa mekanlarının yanı sıra farklı lezzetleri bir arada sunacak Gastro Court alanında 25 kafe ve restoranıyla 3500 araçlık otoparkı ve proje alanına iki farklı giriş gibi detaylarıyla konforlu bir yaşam sağlıyor.

Üstün standartlarda bir yaşam sunan Skyland İstanbul’da ilk kez satışa sunulacak 3. Etap C Blok Suite Rezidanslar, 1+0’dan 4+1 kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

10 bin metrekare peyzaj alanı ve bu peyzaj alanına açılan bahçe katı dairelere de sahip olan Suite Rezidanslarda sakinlerinin yararlanabileceği açık ve kapalı yüzme havuzundan concierge hizmetine, fitness ve wellness merkezine kadar çeşitli sosyal imkanlar mevcut.

4+1 daireler için dubleks seçeneği de sunan Suite Rezidanslar, geniş peyzaj manzarası ve oyun alanlarıyla çocuklu aileler için uygun seçenekler arasında yer alıyor.

Sky Rezidans ve ofislerin yanı sıra 100’ün üzerinde mağazasıyla ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center’ın bulunduğu Skyland İstanbul, sakinlerine çok canlı bir yaşam vaad ediyor.

2017’de kapılarını açacak olan HOM Design Center, hem İstanbul için hareketli bir merkez olacak, hem de yatırımcısına kazanç sağlayacak.

Exit mobile version