Kategoriler
Proje Haberleri

Sodra Orman Residence satışları başladı

Sodra Orman Residence projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Milas İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Solmaz Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 adet iş yeri ve toplam 96 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 80 tanesi 3 artı 1, 16 tanesi çatı dubleksi konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 adet iş yeri ve toplam 96 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 80 tanesi 3 artı 1, 16 tanesi çatı dubleksi konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Ayrıca süs havuzları, yürüyüş, koşu parkurları ve bisiklet sürme parkurları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra özel peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Asansör, hidrofor, merkezi uydu sistemi, yangın söndürme sistemi ve su depoları gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca otomatik sulama sistemi, tüm dairelerde klima tesisatı altyapısı ve termosifon ısıtma altyapısı mevcuttur. Bütün dairelerde kiler alanı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Sodra Orman Residence konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Milas İlçesi İsmet Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market ve spor salonu gibi birçok alan mevcuttur. Ayrıca dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Sodra Orman Residence fiyatları ne kadardır?

Sodra Orman Residence projesinde kişiye özel ödeme planları ve peşin ödemelerde özel indirimler sunulmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.175.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 513 11 19 veya 0 (532) 248 04 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version