Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı İlkbahar 2 satışları ediyor

Sur Yapı İlkbahar 2 projesi yemyeşil yaşam alanları ile doğanın tüm güzelliklerini hayatınızın merkezine getiriyor. Söz konusu projenin 2. Etap satışları devam etmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Sultanbeyli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sur Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde karşılıklı düzende, birbirlerinin ışığını kesmeyecek şekilde tasarlanan yatay bloklarda lüks daireler yer almaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar arakat ve dubleks seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yatak mimari ile tasarlanan, doğa ile iç içe konumlandırılmış site içerisinde lüks yapıda daireler yer almaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Üstelik arakat ve dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 teraslı dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 94 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 197 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 213 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 arakat geniş teraslı dairelerin büyüklüğü brüt 294 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Site ortak alanı içerisinde doğayla özdeş peyzaj düzenlemesi ve iki farklı büyüklükte tasarlanan bahçe alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte yürüyüş yolları, süs havuzları ve oturma alanları mevcuttur. Asansör, hidrofor ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti ve bulaşık makinesi bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Sur Yapı İlkbahar 2 konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Sultanbeyli İlçesi Battalgazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje doğa ile iç içe yaşam alanlarıyla kırmızıdan yeşile yayılan bitki örtüsüyle baharın her halini yansıtmaktadır. Çevresinde market, park, semt pazarı, hastane, eczane ve okullar yer almaktadır. Üstelik dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Sur Yapı İlkbahar 2 fiyatları ne kadardır?

Sur Yapı İlkbahar 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 94 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 teraslı dubleks dairelerin fiyatı 2.990.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 197 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 213 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 7.145.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 294 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 9.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (552) 310 44 84 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version