Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sur Yapı Tam Evi Tam Zamanı kampanyası başlattı

Sur Yapı, İstanbul ve Antalya’daki konut projelerini İlk Evim Konut Finansman Paketi kapsamında satışa sunmuştur. Ayrıca bu kampanyaya büyük destek gelmiştir. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas,  konut finansman paketiyle konut ihtiyacını erteleyen birçok kişinin ev sahibi olabileceğini belirtmiştir. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından konut destek paketleri açıklanmıştır. Bu paketler, konut sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir avantaj sunmaktadır. İlk Evim Konut Finansman Paketi ile birinci el konut üreticilerinden ilk kez konut alan alıcılara yüzde 0.99 faiz oranı ve 120 aya kadar vadelerle konut kredisi olanağı sağlanarak ev sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Sur Yapı’dan hükümetin konut finansman desteği hamlesine destek geldi. Bu destek ‘Tam Evi Tam Zamanı’ kampanyasıyla yürütülmektedir. Firma Antalya ve İstanbul’daki konut projelerinde devletin açıkladığı konut kredisi paketine yüzde 20 indirim fırsatı sağlayarak ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir avantaj sunmaktadır.

Sur Yapı Tam Evi Tam Zamanı kampanyası 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Sur Yapı’yla şimdi tam evi tam zamanı” mottosuyla başlattıkları kampanya kapsamında ev almak isteyenlere konut destek paketleri ile kredi imkanının dışında yüzde 20 indirim fırsatı sunduklarını söyledi. Elmas, yüksek kur, enflasyon, faizler ve konut fiyat artışlarından dolayı konut erişim zorluğuna dikkat çekmiştir. Ayrıca; “Yeni konut finansman paketleriyle konut ihtiyacını ve yatırımını erteleyen pek çok kişi ev sahibi olabilecektir. Biz de devletimizin bu hamlesine yüzde 20 indirim sağlayarak destek veriyoruz. Ulaşım sorunu çeken ve enflasyona karşı konutu yatırım aracı olarak gören herkese kampanyamızla destek oluyoruz.” dedi.

Sur Yapı’dan değeri yüksek konutlara ekstra paket 

Değeri 2 milyonu geçen konutlar için de Sur Yapı ekstra bir kampanya hazırlamıştır. Ayrıca bu konutlar için 0.99 kredi oranlı uygun bir ödeme planı hazırlamıştır. Bu ek paket bağlamında ev tutarının yüzde 35’i kadar peşinat alınmaktadır. Ayrıca yüzde 35’ine ise Sur Yapı’nın sağladığı 0.99 özel vade oranıyla kredi kullandırılmaktadır. Kalan kısım içinse 6, 12 ve 24. aylarda yüzde 10’luk paylar halinde vade farksız olarak Sur Yapı’ya ödenmektedir.

Elmas, ‘‘Bu ek paketle yalnızca değeri 2 milyon TL’ye kadar olan konutlarda değil, markalı lüks Sur Yapı konutlarında da tüketici yararına büyük bir avantaj sunduk. Ayrıca bu paket kapsamında ödeme planına yüzde 10 indirim fırsatı da sunuyoruz.’’

2 yılda 4000 konut teslim edilmiştir

Sur Yapı, son iki sene içerisinde teslim ettiği daire ve dükkan sayısı yaklaşık 4000’i bulmuştur. Sur Yapı Antalya projesinde 2 bin 500 konut teslim edilmiştir. Ayrıca İstanbul’da Gölbahçe Evleri, Sur yapı Lavender, Şehir Konakları ve Sur Yapı Bahçeyaka projelerindeki toplam 1297 konut ve 82 ticari ünitenin teslimini gerçekleştirerek kesintisiz teslim performansı sergilemiştir.

Antalya’nın yeni Alışveriş Caddesinde 485 home ofis ve 68 dükkanın teslim edilecek

Sur Yapı Antalya projesinin ikinci etabında yer alan caddede home ofis ve dükkan teslimleri başlamıştır. 1,3 kilometre uzunluğundaki Alışveriş Caddesi’nin yapımı tamamlanmıştır. Buradaki 7 bloktaki 485 konut ve ofisle 68 dükkanın anahtar teslimleri kısa süre içerisinde bitirilecektir. Sene sonuna Antalya ve İstanbul projelerinde 2078 konut ile 87 ticari ünitenin daha teslimleri planlanmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…