Kategoriler
Emlak Haberleri

Tahincioğlu ticari üniteleri satışa çıkıyor

Tahincioğlu tarafından İstanbul’da hayata geçirilen dört adet projesinde yer alan mağazalar çok yakında büyük fırsatlarla satışa çıkıyor.‎

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı, Tahincioğlu Nidakule Ataşehir, Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız ve Tahincioğlu Nidapark Bomonti projelerinde yer alan ticari üniteler yakında satışa çıkıyor.

Nidapark Küçükyalı projesi 625 adet daire ve 168 adet ofisten meydana gelen bir projedir. Nidapark Ayyıldız projesi 5 katlı tek blokta rezidans daireler ve cadde dükkanlardan meydana gelen bir projedir. Nidapark Bomonti projesi Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis ve Nidapark Bomonti Meydan’dan meydana gelen bir karma projedir.

Nidakule Ataşehir projesi Nidakule Ataşehir Güney ve Nidakule Ataşehir Kuzey olmak üzere iki bölümden meydana geliyor. Nidakule Ataşehir Güney projesi 16 katlı bloktan meydana gelen ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı bir projedir. Nidakule Ataşehir Kuzey ise 30 katlı bir ofis projesidir.

Tel: 444 4 846

Exit mobile version