Kategoriler
Proje Haberleri

Tan Urla satışları devam ediyor

İzmir’in gözde ilçelerinden biri olan Dikili ilçesinde Tan Urla projesi hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje Tanyer İnşaat firmasının imzası ile hayata geçirilmektedir. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarmaktadır. Söz konusu olan projedeki konutlar alıcılarını beklemektedir.

Projenin özellikleri neler?

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan konutlar 3 metre tavan yüksekliğine sahip olacak şekilde yaşama kazandırılmaktadır. Ayrıca Tan Urla projesi bünyesinde toplam 500 adet konut yer almaktadır.

Söz konusu olan projedeki konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre tasarlandı. Tan Urla projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4++1 ve 5+1 olacak şekilde tasarlanmıştır. Dikili konut projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 70 metrekare ile 302 metrekare arasında değişmektedir.

Tan Urla fiyatları ne kadar?

Konut projesi kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipi ve konutun büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konutun bulunduğu kata ve cepheye göre de değişmektedir. Tan Urla projesindeki dairelerin fiyatları 5 milyon 076 bin TL’den başlamaktadır.

70 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 076 bin TL ile 6 milyon 347 bin TL arasında değişmektedir.

115 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 8 milyon 862 bin TL ile 14 milyon 674 bin TL arasında değişmektedir.

185 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 15 milyon 494 bin TL ile 20 milyon 645 bin TL arasında değişmektedir.

212 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 19 milyon 375 bin TL ile 28 milyon 476 bin TL arasında değişmektedir.

Ayrıca 302 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip dairelerin fiyatları ise 29 milyon 348 bin TL ile 32 milyon 362 bin TL arasında değişmektedir.

Ödeme planı olarak bakıldığında ise tamamı peşin ödenmesi durumunda yüzde 7 indirim fırsatı bulunmaktadır. Ayrıca yüzde 50 peşin, yüzde 50’si 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatıyla ödeme fırsatı sunulmaktadır. Bunun dışında yüzde 50 peşin, yüzde 50’si ise anlaşmalı banka kredisi ile ödeme imkanı bulunmaktadır.

Tan Urla nerede yer alıyor?

Bahsi geçen konutlar Bademli Mahallesi’nde inşa edildi. Tan Urla projesi konum olarak da ilgi çekiyor. Alıcılar için proje kapsamında birçok donatı da yer alıyor. Bahsi geçen projede site sakinleri için açık otopark yer alıyor. Konut projesinin 2025 yılı Aralık ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Konut projesi Bademli Mahallesi, Dikili / İzmir adresinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0232 238 27 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version