Kategoriler
Emlak Haberleri

Teknik Yapı Deluxia Park satışa çıkıyor

Teknik Yapı tarafından İstanbul ili, Kartal ilçesinde Kartal ve Maltepe’nin kesiştiği lokasyonda hayata geçirilecek olan Teknik Yapı Deluxia Park projesi satışa çıkıyor.

Ofis ve rezidans dairelerin yer aldığı karma bir proje olarak inşa edilecek olan Teknik Yapı Deluxia Park projesi 2 bloktan meydana geliyor. Bloklardan biri ofis, diğeri ise rezidans dairelerin yer aldığı konut bloğundan oluşacak.

Teknik Yapı’nın İstanbul Kartal’da Turgay Yolu Caddesi üzerindeki yeni projesi Deluxia Park projesindeki rezidans konutların yer aldığı blok 8 Haziran 2017 tarihinde yapılması beklenen lansmanla birlikte satışa çıkması bekleniyor.

Farklı büyüklükte farklı konut tiplerinin yer aldığı Teknik Yapı Deluxia Park projesinde daire tipleri, metrekareleri ve ödeme seçenekleri 8 Haziran 2017 tarihinde yapılması beklenen lansmanla ile belli olması bekleniyor.

Teknik Yapı Deluxe Park Kartal projesinde fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, güvenlik, otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru gibi sosyal alanların yer alması bekleniyor.

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version