Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Tema İstanbul 2 yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta

Tema İstanbul 2 projesinde satışlar başladı. Konumu İstanbul Küçükçekmece’de bulunan proje, geniş alanı kapsamaktadır. İçerisinde çok sayıda daire ve villaya yer verilen Tema İstanbul 2 yapımcı firmaları, Artaş İnşaat Mesa Mesken Sanayii A.Ş. ve Kantur-Akdaş firmalarıdır. Toplam 2280 konutu kapsayan proje ile ilgili detaylar haberin devamında mevcut.

Proje özellikleri neler?

Tema İstanbul 2 toplamda 2280 konut sayısı ile Türkiye’nin en büyük projelerinden birisidir. Metrekareleri 80 metrekareden 196 metrekareye kadar değişen dairelerde oda sayıları da geniş seçeneklere sahiptir. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olacak şekilde tasarlanmaktadır. Geniş dairelerde genel banyoya ek olarak ebeveyn banyosu vardır. Buna benzer şekilde yine geniş dairelerde yatak odasında özel giyinme odalarına yer verilmektedir. Dairelerin kendilerine özel balkonları vardır. Projede zemin etüdü yapılmış olup yalıtım yönetmeliği ve deprem yönetmeliğine uygundur. Dairelerin dışında ayrıca 70 adet villa da inşa edilmektedir. Toplamda 1,5 milyon metrekare alan üzerine kurulacak konutlarda asansör ve jeneratör sistemi kurulmaktadır. Ayrıca su deposu ve hidrafor özelliği de mevcut.

Proje bünyesinde kapalı ve açık etkinlik alanlarına da geniş yer verilmektedir. Kapalı alanlarda vakit geçirmek için sinema, Türk hamamı, sauna, kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezi mevcut durumda. Açık alanda ise açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, tenis kortu, voleybol ve futbol sahası bulunmaktadır. Aynı şekilde çocukların da etkinlik yapabilmesi için çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları inşa edilmektedir. Ayrıca doğal güzellik sevenler için de göl ve özel yeşil alanlar proje kapsamında yer almaktadır.

Tema İstanbul 2 fiyatları ve ödeme planı

Tema İstanbul 2 projesinden banka kredisi ile konut satın almak mümkündür. Banka kredisine benzer şekilde firma kendi bünyesinde yüzde 30 peşinat veren alıcılara 14 ay vade yapmaktadır. Tamamen peşin alımlarda ise yüzde 10 miktarında indirim sağlanmaktadır.

Konut projesinde satılık daire fiyat listesi ise şöyle;

1+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 298 bin TL’den,

2+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 238 bin TL’den,

3+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 934 bin TL’den

4+1 tip dairelerin fiyatları ise 8 milyon 556 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Proje hakkında verdiğimiz bilgilere ek olarak detaylar ve fiyat bilgisi almak için 0212 970 00 00 no’lu irtibat telefonunu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version