Kategoriler
Emlak Haberleri

Tema İstanbul Bahçe ön talep topluyor

Artaş İnşaat, Mesa, Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Atakent Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Tema İstanbul Bahçe projesinde ön talep toplama süreci başladı.

TEM Otoyolu Güney Yanyol üzerinde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Tema İstanbul Bahçe projesinde arsa büyüklüğü ve daire büyüklükleri henüz belli olmadı.

Tema İstanbul Bahçe projesinde 1+1 bahçeli, 1+1 teraslı, 2+1 bahçeli, 2+1 teraslı, 3+1 bahçeli, 3+1 teraslı, 4+1 bahçeli ve 4+1 teraslı tipindeki dairelere yer veriliyor.

Tema İstanbul projesinde komşu konumda yer alan Tema İstanbul Bahçe projesinde ödeme seçenekleri ve dairelerin fiyatları henüz belli olmadı.

Tema İstanbul projesinin bir etabı olarak inşa edilecek olan Tema İstanbul Bahçe projesinin lansmanı ise 29 Kasım 2017 Çarşamba günü yapılacak.

2020 yılı ilk çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenen Tema İstanbul Bahçe projesi TEM Otoyolu Güney Yanyol üzeri Atakent-Küçükçekmece / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 0212 970 00 00

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version