Kategoriler
Proje Haberleri

Tepe 44 Nevşehir satışları başladı

Tepe 44 Nevşehir projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Nevşehir’in Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Başboğa Yapı Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4,5 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4,5 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 215 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 191 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bina özellikleri içerisinde; temelde su baskınına karşı yalıtım bulunmaktadır. Kat aralarında 5 santimetrelik ses ve ısı izolasyon uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca 10 kişilik asansör mevcuttur. Konutlarda 7 inç görüntülü konuşma sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları 4 bölge kilit sistemli izolasyonlu çelik kapılardan oluşmaktadır. İç kapılar ise lake kapılardan oluşmaktadır.

Mutfak, antre, gece holü ve balkonlara seramik yer kaplamaları uygulanmaktadır. Ayrıca odalarda derzli laminant parke zemin döşemeleri yapılmaktadır. Antre ve bütün odalarda led aydınlatmalı alçıpan tavanlar yapılmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Lake veyaakrilik kaplama havlu dolaplı banyo ve tuvalet lavabo dolapları yapılmaktadır. Gömme rezervuarlar ve çelik menteşeli stoper kapaklı askıda klozetler mevcuttur. Ayrıca birinci sınıf banyo ve lavabo armatürleri ve temperli cam duş kabinleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra alttan ısıtmalı göbek taşlı çift kurnalı hamam bulunmaktadır. Mutfakta kiler ile balkonda kızartma odası yer almaktadır. Ayrıca konutlarda çamaşır makinesi ve yüklük alanı mevcuttur.

Tepe 44 Nevşehir konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Nevşehir’in Merkez İlçesi 15 Temmuz Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Tepe 44 Nevşehir projesinde bulunan, brüt 215 metrekare büyüklüğe sahip 4,5 artı 1 dairelerin fiyatı 840.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi 31 Mayıs 2022 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 335 50 50 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version