Kategoriler
Proje Haberleri

The Oak Villaları Fethiye satışları devam ediyor

The Oak Villaları Fethiye konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan villaları ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Fethiye İlçesinde yükselen villa projesi, Assa İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu villalar tek tip olarak tasarlanmıştır. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

The Oak Villaları Fethiye Hangi Özelliklere Sahip?

Villa projesi, Fethiye İlçesi Karagedik Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda The Oak Villaları Fethiye modern ve lüks villaları ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki villalar tripleks olarak sunulmaktadır. Ayrıca villa içlerinde oldukça lüks donanımlar kullanılmıştır.

Villa projesinde her villanın kendisine ait müstakil havuzu ve müstakil bahçesi bulunmaktadır. Proje, 4+1 villalardan oluşmaktadır. Aynı zamanda villaların büyüklükleri 165 metrekaredir.

Fethiye villa projesi nerede yer alıyor?

Villa projesi, Muğla’nın Fethiye İlçesinde, Karagedik Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Projede villa fiyatları ne kadar?

Bu villa fiyatları özel satış fırsatlarıyla sunulmaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden villaların fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

Brüt 165 metrekare alana sahip 4+1 tip villalar 5 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede 2 villa satılmış olup, son 2 villa kalmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 167 54 45 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version