Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Ankara Elmadağ Yenidoğan ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Ankara İli, Elmadağ İlçesi, Yenidoğan Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toki Ankara Elmadağ Yenidoğan ihalesi gerçekleştirilmiştir.

Toki’den Ankara Elmadağ’a 413 adet konut

Toplu Konut projesi ihalesi Ankara İli Elmadağ İlçesi Yenidoğan Mahallesi 413 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak yapılacaktır. Toplu Konut projesinde toplam 413 adet konut yer almaktadır. Ayrıca 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine projede yer verilmesi beklenmektedir.

İhalesi yapılan toplu konut projesinde 413 adet daireden başka ayrıca 1 adet ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer almaktadır. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanlarında yer alması beklenmektedir. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 550 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekmektedir.

Projedeki daire tipleri neler?

Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer alması beklenmektedir. Toki Ankara Elmadağ Yenidoğan Konutları projesinde yer alan konut bloklarının Toki’nin yatay mimariye ve yerel mimari özelliklere önem vererek tasarladığı projelerden biri olması beklenmektedir. Projede yatay mimari esas alınarak hayata geçirilecektir. Ankara İli Elmadağ İlçesi Yenidoğan Mahallesi 413 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşindeki konutlar tünel kalıp sistemi ile gerçekleştirilecektir. Bir adet ticaret merkezi, alt yapı ve çevre düzenleme işi ise konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecektir.

Toki Ankara Elmadağ Yenidoğan ihalesi yapıldı

Toplam 413 adet dairenin yer aldığı Toki Ankara Elmadağ Yenidoğan ihalesi bugün gerçekleştirilmiştir. Konut projesinin ihalesi 13 Eylül 2021 tarihinde Pazartesi günü saat 11:30’da yapılmıştır.

İhaleye katılmak isteyenlerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekmektedir. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

Toki Ankara Elmadağ Yenidoğan Evleri projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version