Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Balıkesir Sındırgı kura sonuçları

Kırşehir Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Balıkesir ili, Sındırgı ve Balya İlçesi’nde hayata geçirilen Balıkesir Sındırgı ve Balya Toki Evleri projesinde kuralar çekildi.

Sındırgı ilçesinde 668 adet, Balya ilçesinde 112 adet olmak üzere toplam 780 adet dairenin yer aldığı Balıkesir Sındırgı Toki Evleri projesinde hak sahipliği kura töreni 22 ve 23 Kasım 2017 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirildi.

27 Eylül 2016 Salı günü ihalesi yapılan Balıkesir Sındırgı ve Balya Toki Evleri projesinde dairenin dışında ayrıca cami ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Balıkesir Sındırgı Toki Evleri projesinde yer alan konut blokları zemin kat + 4 normal katlı olarak inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin 328 tanesi 2+1 tipindeki dairelerden, 340 tanesi ise 3+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor.

Balya’da hayata geçirilen Balıkesir Balya Toki Evleri projesinde 2+1 tipinde toplam 112 adet alt gelir grubuna ait dairenin kurası 23 Kasım Perşembe günü Balya Belediye Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi. Projede 310 TL’den başlayan taksitlerle ve yüzde 12, 15, 20 peşinat ödeyerek 180, 216, 240 ay vade ile daire sahibi olabiliyorsunuz.

Yerel mimariye önem verilerek hayata geçirilen Balıkesir Sındırgı Toki Evleri projesinde açık otopark ve çocuk oyun alanları da yer alıyor.

Balıkesir Sındırgı Toki konutları kura listesi için tıklayınız….

Balıkesir Balya Toki konutları kura listesi için tıklayınız….

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version