Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki İstanbul’da 185 konutu açık arttırmayla satacak

Toki İstanbul ilçelerinden Gaziosmanpaşa ve Beyoğlu’nda inşa edilen konutları satışa çıkıyor. İstanbul’un en güzel semtlerinde yer alan bu konutlara alıcılar yüzde 50 peşinat ve 120 ay vade ile sahip olacak. Toplam 185 konutu kapsayan satışlar, bir gün ara ile satışa çıkacak. Açık arttırma başvurusu, yeri, saati ve tarihleri için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Toki İstanbul Açık Arttırma ile Satış Detayları

TOKİ ( Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı ) den verilen bilgilere göre satışlarda toplam 185 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlardan 110 tanesi Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi, 75 tanesi de Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamında inşa edilmiştir. Açık arttırmalar TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olup ikisinin günleri farklıdır. Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi için açık arttırma 2 Ağustos Salı günü saat 10:30’da yapılması planlanmaktadır. Beyoğlu Sütlüce Projesi de 3 Ağustos Çarşamba saat 10:30’da gerçekleşecek. Açık arttırma hem yerinde hem de internet ortamında yapılacak. Açık arttıma saatinde online olarak  www.emlakmuzayede.com.tr’ internet adresinden de canlı yayınla teklif alınacak.

Alıcılar istedikleri projeden daireleri yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle satın alacak. Satışlar ile ilgili bankacılık işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş tarafından yürütülecektir. Ayrıca başvuru sırasında da belirli günlerde başvurular Halk Bankası şubelerinden yapılacak. Satışlar sonrasında Gaziosmanpaşa konutları projesinde yer alan 110 konut hemen teslim edilecektir. Beyoğlu Sütlüce Mahallesi projesindeki 75 konutun ise hala yapımı devam ediyor. Bu sebeple binaların hemen değil, 12 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Açık Arttırma Başvuru Tarihleri

TOKİ İstanbul’un iki ilçesindeki konutlar ile ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek. Uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olmak isteyenlerin bekledikleri satışlar 2022 yılı Ağustos ayında başlayacak. Bu açık arttırmalar için ilk başvurular ise18 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak. 2-3 Ağustos tarihlerinde de tüm Türkiye Halk Bankası şubelerinden başvuru alınacak. Bu tarihler dışında banka şubelerinden başvuru alımı olmayacak. Satışlar ile ilgili daha detaylı bilgi almak için www.toki.gov.tr’ ve ‘www.emlakmuzayede.com.tr’ internet adreslerini ziyaret edebilirsiniz.  Ayrıca 444 86 54 numarasından da açık arttırma için bilgi alabilirsiniz.

Diğer TOKİ haberleri için tıklayın

Exit mobile version