Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Kırklareli Camikebir ihalesi 18 Nisan’da

Toplu konut projesi T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından ihale edilmiştir. Proje Kırklareli İli, Merkez İlçesi, Camikebir Mahallesi’nde hayata geçirilecektir. Toki Kırklareli Camikebir ilahesi 18 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Toki’den Kırklareli Camikebir’e 380 adet konut

Toplam 380 adet meskenin yer verildiği Toki Kırklareli Camikebir ihalesi yapılacaktır. Toplu konut projesinin ihalesi 18 Nisan 2022 tarihinde Pazartesi günü saat 11:30’da yapılmıştır. İhale T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

İhalesi yapılan toplu konut projesinde 380 adet mesken yer almaktadır. Ayrıca 8 adet dükkan, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer almaktadır. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları, peyzaj alanlarının yer alması beklenmektedir.

Söz konusu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilmiştir. Söz konusu ihale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. Ancak yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır. Toplu konut projesi ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılması gerekmektedir. Yer tesliminin ardından ise işe başlanması gerekmektedir. İşe başlanma tarihinde sonra projenin 500 takvim gününde işin bitirilmesi gerekmektedir.

Toki Kırklareli Camikebir ihalesi yapıldı

Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip dairelerin yer alması beklenmektedir. Toki Kırklareli Camikebir Konutları projesinde yatay konut bloklarının yer alması planlanmaktadır. Proje Toki’nin yatay mimariye ve yerel mimari özelliklere önem vererek tasarladığı projelerden olacaktır. Projede yatay mimari esas alınarak hayata geçirilecektir.

İhaleye katılmak isteyenlerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekmektedir. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

Toki Kırklareli Camikebir Evleri projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version