Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Troya Park Evleri 0,99 kredi imkanı ile satışlarına devam ediyor

Troya Park Evleri Uzgören İnşaat tarafından hayata geçirilen projelerden birisidir. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan projede 2+1 ‘den 5+1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışları devam eden dairelere yüzde 0,99’dan başlayan kredi imkanları ile sahip olmak mümkün. Kampanya ve proje detaylarına haberin devamında yer verilmektedir.

Troya Park Evleri Mimarisi ve Özellikleri

Troya Park Evleri Bursa Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. 4 bloktan oluşan proje evleri toplamda 72 adettir. Şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzak sakin bir hayat sunmaktadır. Çekirdek aileden geniş aileye kadar kişi sayısına göre daire seçenekleri mevcuttur. Binalar 7 kattan oluşmaktadır. Katlar arasında asansör sistemi ile sağlanmaktadır. Binaların dış kısımlarında ısı, ses ve su yalıtımı için mantolama vardır. Siteye girişlerde şifreli, binaya girişlerde görüntülü güvenlik sistemi kuruludur.  Bu güvenlik önlemlerine ek olarak dairelerin dış kapıları çelik kapıdır.

Troya Park Evleri daire içinde sağlanan konfor açık alanlarda da sağlanmaktadır. Hem spor yapmak hem keyifli vakit geçirmek için özel alanlar site içerisinde yer almaktadır. Yüzme havuzu ve spor salonu ile istenilen zaman spor yapma imkanı sağlamaktadır. Bunlara ek olarak çocukların da eğlenmesi için çocuk parkları ve oyun alanları hazır bulunmaktadır.

0,99 Banka Kredisi ile Hemen Teslim Daireler

Troya Park Evleri projesinde satılan dairelere yaşam başlamış durumda. Firma kalan dairelerin satışları için kredi kampanyası başlatmıştır. Bu kampanya dahilinde ilk defa ev sahibi olacaklar yüzde 0,99’den başlayan kredi imkanından yararlanacak. Ayrıca yeniden ev sahibi olmak isteyenler de yüzde 1,20’den başlayan kredi imkanlarından yararlanacak. Kredide faiz oranlarına ek olarak anlaşma bankadan yapılan işlemlerde ekspertiz ücreti olmamaktadır. Uzgören İnşaat bu dairelerin satışı için Ziraat Bankası ile anlaşma yapmış bulunmaktadır.

Örnek daireleri yerinde görmek için firmanın ofislerini ziyaret edebilirsiniz. Net kullanım alanı 90 metrekare olan 2+1 daireler 1.550.000 TL’den başlamaktadır. Projedekinin geniş daireleri 5+1’ler ise 3.400.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satışta. Banka kredisi imkanları tüm daire tipleri için geçerlidir. Daireler, fiyatlar ve ödeme koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 541 102 30 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje hakkında ayrıca detay almak için tıklayınız

Exit mobile version