Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla New Spring çok yakında teslim edilecek

Tuzla New Spring konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Tuzla İlçesinde yükselen proje Ekşioğlu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks donatılmış dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Tuzla New Spring Daireleri Oturuma Hazırlanıyor

Hayata geçirilen proje, İstanbul Tuzla, Orhanlı Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Tuzla konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler ebeveyn banyosu, ankastre set, görüntülü diafon ve daha pek çok lüks donanıma sahiptir.

İstanbul Tuzla’da inşa edilen projede güvenlik, kapalı garaj, otopark, kamera sistemi gibi imkanlar sunulmaktadır. Proje, dört bloktan meydana gelmektedir. Daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 105 metrekare ile 120 metrekare arasında değişmektedir.

İstanbul projesinde konut fiyatları ne kadar?

Tuzla konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

120 metrekare 3+1 daireler 950 bin TL,

105 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 50 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin yakın zamanda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Konut projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi Tuzla’nın gelişen bölgesi Orhanlı’da konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Sabiha Gökçen Havalimanın yanı başında, bütün şehir gereksinimlerini karşılayabileceğiniz konumda yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0538 730 68 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version