Kategoriler
Proje Haberleri

Uysal Nüans Cadde satışları başladı

Uysal Nüans Cadde modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Uysal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 70 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca 4 adet ticari ünite mevcuttur. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve toplam 70 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca 4 adet ticari ünite mevcuttur. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu ve kapalı spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, yürüyüş parkurları ve kamelyalar bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda 2 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ferah balkonlar yer almaktadır.

Uysal Nüans Cadde nerede?

Konut projesi Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Emlak bölgesinde, olimpik yüzme havuzunun hemen yanı başında yer almaktadır.

Uysal Nüans Cadde fiyatları ne kadar?

Uysal Nüans Cadde projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 651 20 30 veya 0 (542) 498 48 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version