Kategoriler
Proje Haberleri

Vadikent Derik satışları başladı

Vadikent Derik, yaşama değer katan özel tasarıma sahip kentin ayrıcalıklı projesidir. Projenin konumu Mardin’in Derik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Efraim Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.670 metrekarelik ada olan arsa üzerinde 4 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Efraim Yapı İnşaat güvencesi ile yükselen proje 2.670 metrekarelik ada olan arsa üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 4 adet blok yer almaktadır. Söz konusu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks daireler mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 ile 175 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Hidrofor ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda ısıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Dairelerde PVC doğrama ve duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır.

Vadikent Derik konumu hakkında

Proje, Mardin’in Derik İlçesi Cevizpınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, fırın, kasap, restoran, park ve okullar mevcuttur. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Vadikent Derik fiyatları ne kadardır?

Vadikent Derik projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 373 17 47 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version