Kategoriler
Proje Haberleri

Vefa Konakları lansmana özel güncel fiyatlarla satışta

Vefa Konakları projesi lansmana özel güncel indirimli fiyatlarla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Van’ın Edremit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alpdoğan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 736 metrekarelik arsa alanı üzerinde 10 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eşsiz manzarası ve görüş açısı kapanmayacak şekilde tasarlanan proje 736 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 10 adet lüks villa yer almaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 284 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 240 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için yarı açık 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Bağımsız sürgülü otomatik araç giriş kapısı ve yaya giriş kapısı yer almaktadır. Projede 500 metrekarelik bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Ayrıca her villaya özel 30 metrekarelik yüzme havuzu, 36 metrekarelik avlu oturma alanı ve 20 metrekarelik barbekü alanı mevcuttur. İçme suyu deposu ve yağmur suyu depolama tankı gibi özelliklere sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfakta killer ve 20 metrekarelik bahçe verandası bulunmaktadır. Salon kısmında şömine ve havuz başı oturma alanı bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında banyo yer almaktadır. Bunun yanı sıra villaların üst katında hamam bulunmaktadır. Tavanlar asma tavandan oluşup spot ve led aydınlatma sistemine sahiptir. Birinci sınıf lake özellikli iç kapılar, mutfak dolabı ve vestiyer yer almaktadır. Ayrıca birinci sınıf  granit seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Villalarda 16 metrekarelik teras alanı yer almaktadır.

Vefa Konakları konumu hakkında

Proje, Van’ın Edremit İlçesi Elmalık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar görüş alanı kapanmayacak şekilde full göl manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, okullar, spor salonu ve cami bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Vefa Konakları fiyatları ne kadardır?

Vefa Konakları projesinde lansmana özel güncel indirimli fiyatlarla satışlar yapılmaktadır. Brüt 284 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 5.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (541) 827 00 69 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version