Kategoriler
Proje Haberleri

Velena Trio satışları başladı

Velena Trio projesi Velena serisinin üçüncü etabı olarak satışa sunulmuştur. Projenin konumu İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ümsan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blok ve 16 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ümsan İnşaat güvencesi ile yükselen projede 8 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta 16 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı yer almaktadır. Blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerin ferah yapıda balkon alanları mevcuttur.

Velena Trio konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Çiğli İlçesi Anadolu Caddesi üzerinde inşa edilmektedir. Üstelik Onur Mahallesi’nde bulunan Velena Evleri’nin hemen arka konumunda yer almaktadır.

Velena Trio projesinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.950.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 535 514 57 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version