Kategoriler
Proje Haberleri

Velux Yalıkavak ön talep topluyor

Velux Yalıkavak projesi SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla Muğla Bodrum’da hayata geçirilmektedir. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 tipte konut ve villalara yer verilmiştir. Hepsi deniz manzaralı olan 18 adet rezidans ve 65 adet özel villa yer almaktadır.  Yurt içi ve yurt dışında markalı konut, rezidans ve iş merkezleri projeleri üreten Fırat Life Style ve Atayıldız Grup yeni bir yatırıma imza atmıştır. Bodrum konut projesi, en gözde turizm merkezlerinden biri olan Yalıkavak’ta hayata geçirilmektedir. Aralık 2023’te kullanıcılarına teslimi planlanan proje için firma ön talep toplamaya başlamıştır.

Velux Yalıkavak Bodrum’a farklılık katacak

Velux Yalıkavak projesi benzersiz manzaraya sahip bir lokasyonun tam ortasında yer almaktadır. Ayrıca 64 bin metrekarelik peyzaj alanı ile lüksün doğal güzelliklerle birleşmesinden meydana gelmektedir. Projede, özel havuz, sahil ve iskele ayrıcalıklar sunulmaktadır. Bodrum konut projesi, 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde üst segment villalardan oluşmaktadır. Projede konutlar, 104 ila 140 metrekare arasında değişmektedir. Müstakil villaların büyüklüğü ise 583 metrekareye kadar çıkmaktadır.

Yalıkavak konut projesi, ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını kullanıcılarına açmak üzere inşa edilmektedir. Bodrum Gümüşlük ile Yalıkavak arasındaki Koyunbaba mevkiinde ve Yalıkavak Marina’ya 5-7 dakika mesafede yer almaktadır. Projenin zemin etüdü ve yapı denetimi yapılmış, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilmektedir. Ayrıca projede açık otopark, balkon, ebeveyn banyosu gibi özellikleri de bulunmaktadır. Projenin sosyal olanakları arasında; açık ve kapalı havuz, mülk özelinde sahil ve iskele, spor salonu, spa, restoran ve sahil kafeleriyle market ve ev servis hizmetleri de bulunmaktadır. Böylelikle kullanıcılara hem yazın hem de kışın konforlu yaşama uygun olanaklar sunulmaktadır.

Doğa ve denizle iç içe bir yaşam

Velux Yalıkavak villa projesi doğayla ve denizle baş başa kalmanıza olanak sağlamaktadır. Ayrıca yemyeşil ağaçlar ve rengarenk bitkilerle çevrili bir peyzaj alanına sahiptir. Bunların yanı sıra projenin kullanıcıları için doğayla iç içe, kuş cıvıltıları içerisinde doğa yürüyüşleri gerçekleştirilecek şekilde dizayn edilmektedir. Proje, en ince ayrıntılara kadar düşünülerek büyük bir özenle oluşturulmaktadır. Doğanın içinde sağlıklı bir yaşam için bisiklet yolu ile koşu yolu da yer almaktadır. Doğaya oldukça özenle yaklaşan proje, aynı zamanda sıfır atık projesini de benimseyerek çevre dostu bir yaklaşım sergilemektedir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version