Kategoriler
Proje Haberleri

Viamar Rose Aksu özel fırsatlarla satışta

Viamar Rose Aksu konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Aksu İlçesinde yükselen Özçiçek İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Aksu İlçesi, Altıntaş Mahallesi üzerindeki 3 bin 482 metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Viamar Rose Aksu modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler vestiyer, intercom sistemi, görüntülü diafon, spor aydınlatma, ankastre set gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca proje toplam 3 blok ve 48 daireden meydana gelmektedir. Bunların yanı sıra 2 adet mağaza ve çeşitli sosyal alanlardan oluşmaktadır.

Site içerisinde aqua parklı açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, çocuk otun parkı, spor sahaları gibi olanaklara yer almaktadır. Ayrıca kamelyalar, jeneratör, 7/24 güvenlik, su deposu, site görevlisi, özel peyzaj gibi olanaklar da bulunmaktadır. İzmir Torbalı konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin 2023 sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Viamar Rose Aksu konumu ve fiyatları hakkında

Viamar Rose Aksu konut projesi, Antalya’nın yeni cazibe merkezi Altıntaş’ta konumlandırılmıştır. Ayrıca proje, eczane, şehir merkezi, okul, market, semt pazarı gibi olanaklara yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Brüt 73 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 275 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca ister %30 peşinat ve 36 ay taksitli ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 410 28 28 ve 0532 152 51 81 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version