Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Garden Güzelyalı Çanakkale’ye damga vuracak

Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Güzelyalı Köyü’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Karel İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje ultra lüks dubleks villaları ile dikkat çekmektedir. Villa Garden Güzelyalı konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Çanakkale konut projesi Güzelyalı Köyü’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 16 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Projedeki villalar yangın ve hırsız alarmı, intercom sistemi, ısıcam, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda villa içlerinde vestiyer, kiler, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, panjur, teras, ankastre set gibi olanaklar da yer almaktadır.

Villa projesinde villaların müstakil bahçesi, müstakil otoparkı bulunmaktadır. Site içerisinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, sosyal yaşam alanlarına yer verilmiştir. Aynı zamanda projede hidrofor, su deposu, jeneratör, kapıcı, oyun alanları, güvenlik sistemi gibi hizmetlerde sunulmaktadır. Villa Garden Güzelyalı konut projesinde villaların inşası tamamlanmakta olup projede iki tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villaların büyüklükleri brüt 165 metrekare ile 205 metrekare arasında değişmektedir.

Villa Garden Güzelyalı fiyatları ne kadar?

Çanakkale konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan 3+1 villaların fiyatları 3 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygun olup lansmana özel fiyatlar devam etmektedir.

Villa Garden Güzelyalı nerede yer alıyor?

Konut projesi Çanakkale’nin nadide bölgesi Güzelyalı’da konumlandırılmıştır. Aynı zamanda şehrin yanı başında yer alan proje, okul, sağlık kurumları, ulaşım aksları, market, park gibi alanlara yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0286 263 10 04 ve 0532 216 49 33 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version