Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Livai satışları başladı

Villa Livai projesi modern mimari yapısı ve ayrıcalıklı özellikleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kabasakal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 6.446 metrekarelik arsa üzerinde 11 blok ve 22 adet ikiz villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje, 6.446 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 11 blok ve 22 adet ikiz villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut şeklinde tasarlanmıştır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Villalarda özel bahçe alanı bulunmaktadır. Ortak alan içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve geniş peyzaj alanı yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Multi sistem klima altyapısı mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Projenin zemin katında; Amerikan mutfak, salon, 1 yatak odası ve duş/WC yer almaktadır. Birinci katında ise; 1 çocuk odası, 1 ebeveyn yatak odası ve ebeveyn duş, 1 misafir yatak odası, 1 banyo ve 2 adet balkon yer almaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, otomatik panjur sistemi ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Villa Livai konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Karaova Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Nazilli Pazarı karşısı, AVM’ler bölgesinde yer almaktadır. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Kuşadası AVM’ye 5 dakika, Kuşadası Merkez’e 15 dakika, Nazilli Halk Pazarı’na 200 metre uzaklıktadır. Denize mesafesi 750 metre ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 60 kilometre mesafede yer almaktadır.

Villa Livai fiyatları ne kadardır?

Villa Livai projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 4.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 518 10 13 veya 0 (531) 387 92 92 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version