Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Tria Gemlik satışları devam ediyor

Villa Tria Gemlik projesi özel bir mimari yapıda olması gereken tüm detaylara sahiptir. Projenin konumu Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Titiz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.800 metrekarelik alan üzerinde 6 blok ve 24 adet bahçe dubleksi daireler bulunmaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Titiz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3.800 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 6 blok ve 24 adet bahçe dubleksi daireler yer almaktadır. Ayrıca bu dairelerin 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 204 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, kafe alanı ve spor alanı bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde lake mutfak dolapları ve kuvars tezgah bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde lake kaplamalı dolaplar ve birinci kalite granit döşeme uygulanmaktadır. Giyinme odası, çamaşır odası ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Villa Tria Gemlik nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi, Bursa’nın Gemlik İlçesi Umurbey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Söz konusu projenin 4 tarafı yol ile çevrili olup doğayla içi içe bir yaşam konsepti sağlamaktadır.

Villa Tria Gemlik fiyatları ne kadar?

Villa Tria Umurbey projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı 2.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 625 97 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version