Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Park Fatsa son dairelerin satışları devam ediyor

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Evkaf Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje İdeal Yapı firması tarafından inşa edilmiştir. Vista Park Fatsa konut projesinde inşaat çalışmaları bitmek üzere olup oturuma hazırlanmaktadır. Aynı zamanda son kalan 3 dairenin satışı devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Fatsa konut projesi Evkaf Mahallesi’nde yer alan 2 bin 199 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelen bir projedir. Konut projesi sakin ve huzurlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler Amerikan mutfak, vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda proje teras, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi olanaklar da yer almaktadır.

Proje sosyal olanaklar açısından oldukça zengindir. Site içerisinde sosyal alanlar, çocuk oyun parkı, kamelyalar, basket sahası, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca site de voleybol sahası, her daireye ait kapalı otopark, dinlenme alanları, sığınak, jeneratör, su deposu, 7/24 güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. Vista Park Fatsa konut projesinde yaşam başlayacak olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 195 metrekare olarak tasarlanmıştır. Projede 24 adet daireye yer verilmektedir.

Vista Park Fatsa daire fiyatları ne kadar?

Fatsa konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu katlara göre değişiklik gösterebilmektedir. Proje kapsamında sınırlı sayıda dairelerin satışları devam etmektedir. Şu anda satışları devam eden;

Brüt 195 metrekare 4+1 tip daireler ise 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda son 3 dairenin satışları devam etmekte olup daireler krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Evkaf Mahallesi, Fatsa-Ünye sahi yolu üzerinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda Kadınlar Plajına 400 m, şehir merkezine de 2,5 kilometre mesafededir.

Vista Park Fatsa projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0539 367 91 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version