Kategoriler
Projeler

VN Kartal İstanbul lüks daireleri satışta

VN Kartal projesi Kartal Esentepe Mahallesinde yer almaktadır. Neva Prestij ve Vizör Grup ortak projesi olarak yürütülmektedir. İstanbul’un en gözde bölgelerinden olan Kartal’da ışıl ışıl yükselen proje ticari alan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin detayları ve daire özellikleri haberin devamında mevcuttur.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

VN Kartal toplam 20.485 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. 884 bağımsız alanda 11 adet ticari bölüm yer almaktadır. Daireler iki oda bir salon olarak bulunmaktadır. Dairelerin büyüklükleri bulundukları kat ve tiplerine göre değişmektedir. Bloklar 14 katlı olarak tasarlanmaktadır. Depreme dayanıklı kaya zemin üzerine inşa edilmektedir. Dairelerde oda sayısı az olmasına karşılık ferah ve geniş yapıları vardır. Daire girişlerinde vestiyer mevcuttur. Banyolarda duş kabini yer almaktadır. Mutfaklarda ise ankastre set hazır bulunmaktadır. Dairelerin dışarı açılan kapıları güvenli çelik kapıdır. Binalar ısı ve ses yalıtımına sahiptir. Katlara iniş çıkış asansör sistemi ile yapılmaktadır. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark vardır.

VN Kartal projesinde sosyal alanlar da bulunmaktadır. Bu alanların başında çocuklar için özel oyun parkı gelmektedir. Yetişkinler için spor alanı ve sauna mevcuttur. Ek olarak açık yüzme havuzu da projede yer almaktadır. Elektrik ve su kesintisi için jeneratör, hidrafor ve su deposu de vardır.

VN Kartal konum avantajları ve daire fiyatları

Proje bir çok önemli yere kolay ulaşım avantajındadır. Metro istasyonuna 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrıca sahil yolu, TEM otoyolu ve E5 otoyol bağlantısına 5 dakika mesafededir. Bu özelliklerinden dolayı hem özel araç ile hem ulaşım araçları ile istenilen yere varmak kolaydır.

VN Kartal İstanbul projesinde satışta olan daireler görüntülü arama ile gezilmektedir. Daire satışlarında fiyatlar konutların büyüklüğüne göre değişmektedir. 2+1 dairelerin büyüklükleri 72 ila 85 metrekare arasında değişmektedir. 75 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 2 milyon 220 bin liradan başlayan taksitler ile satılmaktadır. Ayrıca daire fiyatları tip ve büyüklüğüne göre 3 milyon 159 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Dairelerin güncel satış fiyatları için iletişime geçebilirsiniz. Proje iletişim numarası 0312 278 78 46 ‘dır. Bu numaradan verdiğimiz bilgilere ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version