Kategoriler
Proje Haberleri

Yayla Evler 4 Tuzla yüzde 50 peşinat, geri kalanı tapu teslimde

Yayla Evler 4 Tuzla projesi ferah yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Aktaş Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 36 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aktaş Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilen proje ferah yaşam alanları sunmaktadır. Site içerisinde 36 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 63 ile 80 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 50 ile 65 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alanda oturma alanları ve yeşil alan yer almaktadır. Üstelik bina içerisinde çift asansör mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Daireler yüksek girişte yer alıp balkona sahiptir.

Yayla Evler 4 Tuzla konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Tuzla İlçesi İstasyon Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Borsakent ve dörtyol mevkiinde yer almaktadır. Muhitinde okul, market, restoran ve birçok alan bulunmaktadır. Ayrıca E-5 ile diğer otobüs ve dolmuş duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Yayla Evler 4 Tuzla projesinde fiyatlar bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Satış fiyatının yüzde 50’si peşinat olarak alınacaktır. Geri kalanı ise tapu tesliminde ödenecektir. Brüt 63 ile 80 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL ile 1.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 446 46 50 veya 0 (506) 385 47 12 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version