Kategoriler
Emlak Haberleri Konut Kredisi

Yeni Evini Bekletmeyen Konut Finansmanı ile herkes ev sahibi olacak!

Emlak Katılım, Türkiye’nin önde gelen katılım bankasıdır. Bu şirket konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara faizsiz finansman seçenekleri sunmaya devam etmektedir. Üstelik 2022’de yükselen konut fiyatlarına rağmen ev satın almak isteyenlere özel cazip teklifler sunmayı planlamaktadır. Yeni Evini Bekletmeyen Konut Finansmanı kapsamında ise; Emlak Katılım Bankası satın alınmak istenen evin yüzde 100’üne kadar finansman sunacaktır. İşte en uygun faizsiz konut kredisi seçenekleri haberin devamında ayrıntılarıyla verilmiştir.

Emlak Katılım Konut Kredisi Oranı

Bu şirket, konut sahibi olmak isteyenlere özel cazip oranlar ile finansman sağlamaktadır. Şirket, faizsiz konut kredisi seçenekleri ile vatandaşları faiz yükünden kurtarıyor. Üstelik en avantajlı kar oranları ile vatandaşların kira öder gibi konut sahibi olması sağlanacaktır. Bu şirket, Türkiye’de katılım bankacılığı alanında önemli bir yer edinmiştir. Faizsiz bankacılık esaslarına göre; istediğiniz konut satın alarak, talep edilen vade sürelerinde kar payı oranıyla satışı gerçekleştirmektedir. Bu sayede faiz yükü altına girmeden vatandaşların en uygun vade ve kar oranı seçenekleri ile konut sahibi olması sağlanmaktadır.

Bu bankanın avantajlı yeni Konut Finansmanı türünde kredi talep eden bir kişi için belirlenen kar oranı  yüzde 1,49 olarak hesaplanmıştır. 120 ay vade seçeneklerine sahip finansman kapsamında, satın alınacak konutun ekspertiz değerinin  yüzde 100’üne kadar finansman kullandırılır. Mevcut evlerini satmayı tercih edenlerin 12-18 ay arası taksitlerle toplu ödeme yapmaları da mümkündür. Mevcut konutun satılarak yapılması planlanan erken kapatmayla herhangi bir ceza ödenmeden işlem de yapılabilmektedir.

Yeni Evini Bekletmeyen Konut Finansmanı

Emlak Katılım Bankası Yeni Evini Bekletmeyen Konut Finansmanı sistemiyle 2022’de herkes ev sahibi olacak. Bankanın tarafından vatandaşların konut sahibi olması için alternatif birçok konut finansmanı seçeneği sunulmaktadır. Konut sahibi olmak isteyen fakat tek başına bunu yapacak finansmanı olmayanlar için Birlikte Konut Finansmanı sunulmuştur. Bu sayede, istedikleri eve, istedikleri kişilerle birlikte ödeme yaparak satın alma fırsatı sağlanmaktadır. Müşterek tapulu ile güvendiğiniz kişilerle konut satın alarak ödemelerin birlikte yapılması sağlanmaktadır. Arkadaş, akraba, kardeş, eş veyahut çocuklarla ortak olarak Emlak Katılım Birlikte Konut Finansmanı’yla işlem yaparak rahatlıkla vatandaşların konut sahibi olması sağlanacaktır.

Katılım bankalarının faizsiz seçenekleri özellikle son zamanlarda TCMB faiz indirimlerine rağmen düşmeyen kredi faizleri sebebiyle sunduğu avantajlar dikkat çekmektedir. Esnek ödeme fırsatları sayesinde konut finansmanı seçeneklerinden ayrıcalıklı oranlarla yararlanmak isteyen bütün vatandaşlar bu bankayı tercih edebilecekler.

Emlak Katılım Bankası Kredi Başvurusu

Bankanın konut finansmanlarına başvuru yapmak için en yakın Emlak Katılım Bankası şubelerine gidebilir. Ayrıca ”Hemen Başvur” seçeneklerini kullanarak; T.C. kimlik numarası, doğum tarihi ve cep telefonu numarası girilerek ön başvuru adımları izlenebilmektedir. Düşük kar oranları, esnek ödeme seçenekleri ve konutun tamamına kadar kredi kullanma fırsatlarıyla Emlak Katılım avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version