Kategoriler
Proje Haberleri

Yiğitpark Yuva banka kredisine uygun satışlar

Yiğitpark Yuva konut projesi butik konsepte sahip özgün bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yiğitler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Ferah site yaşamı sağlayan 4 bloklu projede 24 adet daire ve 9 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yiğitler İnşaat güvencesi ile yükselen proje kapsamında 4 blokta toplam 24 adet daire be 9 adet dükkan yer almaktadır. Blokların 2 tanesinde daireler, diğer 2 tanesinde ise ticari üniteler mevcuttur. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 163 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Üstelik deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanları ve kamelyalar gibi sosyal alanlar bulunmaktadır.

Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bununla birlikte özel tasarım mutfak ve banyo dolabı mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Yiğitpark Yuva konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Vadişehir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Özlem Caddesi üzerinde merkezi bir lokasyonda yer almaktadır.

Yiğitpark Yuva projesinde daireler banka kredisine uygun durumdadır. Brüt 163 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 222 250 35 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version