Kategoriler
Proje Haberleri

Yunus Emre Evleri 2 satışları devam ediyor

Yunus Emre Evleri 2 yüksek kaliteli mimari ayrıntıları ve rahat bir yaşam olanakları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Ünye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Elmacılar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Elmacılar İnşaat güvencesiyle yükselen proje site içerisinde yer almaktadır. Konut proje kapsamında 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 90 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Asansör sistemi ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Konutların dört cephesi açık olup çift balkon yer almaktadır.

Yunus Emre Evleri 2 konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Ünye İlçesi Yunus Emre Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İmam Hatip Ortaokulu yanında yer almaktadır. Üstelik muhitinde eğlence merkezi, market, semt pazarı, hastane ve cami mevcuttur.

Yunus Emre Evleri 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Net 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (546) 744 76 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version