Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Zer Kartal’da 90 ay sıfır faizle

Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım Emlak A.Ş. tarafından İstanbul ili, Kartal ilçesi, Hürriyet mahallesinde hayata geçirilen Zer Kartal‎ projesinde 90 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Zer Kartal projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin 900 TL ile 5 bin 500 TL arasında, satış fiyatları ise 367 bin 500 TL ile 868 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 35’i satılan Zer Kartal projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daireler yer alıyor.

Otoban bağlantısına 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafede yer alan Zer Kartal projesinde toplam 320 adet daire yer alıyor.

Zer Kartal projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, SPA, sauna, buhar odası, şok havuzu, Türk hamamı ve kapalı otopark yer alıyor.

Zer Kartal ödeme planı

Zer Kartal projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde banka kredisiz 90 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede firma bünyesinde yüzde 30 peşin, 72 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire ve ticari ünite sahibi olma imkanı sunuluyor. Ceylan İnşaat, Kartal’da hayata geçirdiği projede anahtar teslimini Ağustos 2020’de gerçekleştirmeyi planlıyor.

Exit mobile version