Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Future Deluxe City satışta

Zeray Future Deluxe City ön talep ile daire satışlarını başlattı. Ankara Etimesgut Bağlıca mahallesinde yer alan proje Zeray İnşaat A.Ş tarafından yürütülmektedir. Toplam 338 daireden oluşan projede 1+1’den 4+1’e kadar çok sayıda daire seçeneği mevcut. Daireler ve ön talep satışları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Projedeki dairelerin özellikleri ve bulunan sosyal alanlar

Projede yer alan daireler 1+1, 2+1 ve 4+1 şeklindedir. İç ve dış mimarisinde zarafet ve modernlik ön plandadır. Kat sayısı 21 olan binalarda asansör sistemi mevcuttur. Dış cephede ısı, su ve ses yalıtımı mevcuttur. Dairelerin büyüklüğüne göre gömme dolap, ankastre mutfak, set üstü ocak bulunmaktadır. Dairelerin dışarı açılan kapıları çelik kapıdır. Çelik kapıya ek olarak hırsız alarmı ve görüntülü diafon ile güvenlik arttırılmaktadır. Ayrıca site içindeki güvenliği sağlamak için de 24 saat güvenlik sistemi mevcuttur. Bunlara ek olarak engelli bireyler için geniş koridor, rampa, araç park yeri, asansör ve merdivenler de bulunmaktadır. Her daireye yetecek kadar geniş alana sahip açık ve kapalı otopark vardır. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi vardır. Bu özelliği dairelerde daha fazla kullanım alanı oluşmasını sağlamaktadır. Banyo sayısı daire büyüklüğüne bir ya da iki adettir.

Zeray Future Deluxe City daire özellikleri kadar aktivite alanları da dikkat çekmektedir. Kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, spor alanı ve çocuk parkı hazırdır. Bu alanlarda hem yetişkinler, hem çocuklar sportif aktivitelerde bulunmaktadır. Bunlara ek olarak hamam, buhar banyosu ve sauna da proje kapsamında yer alan diğer özellikler arasındadır.

Zeray Future Deluxe City dairelerinin fiyatları ne kadar?

Zeray Future Deluxe City daireleri ön talep ile satışlarına devam etmektedir. Konutların fiyatları 1 milyon 604 bin 250 TL’den başlamaktadır.

144 metrekare brüt alana sahip 1+1 dairelerin fiyatları  1 milyon 604 bin 250 TL’den başlamaktadır.

134 metrekare brüt alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları  1 milyon 837 bin 500 TL’den başlamaktadır.

182 metrekare brüt alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları  2 milyon 367 bin 900 TL’den başlamaktadır.

281 metrekare brüt alana sahip 4+1 dairelerin fiyatları  5 milyon 669 bin TL’den başlamaktadır.

231 metrekare brüt alana sahip 4+1 dairelerin fiyatları  ise 11 milyon 894 bin TL’den başlamaktadır.

Daireler krediye uygundur. Uygun ödeme koşulları ve fiyat avantajları için ön talep başvurusunda bulunmak mümkün. Bunun için zerayinsaat.com adresinden başvuru formu doldurabilirsiniz. Ayrıca fiyatlar ve ödeme koşulları hakkında detay için 444 91 41 ve 0 (538) 014 51 38 numaraları mevcuttur. Bu numaralardan daha detaylı bilgi ve güncel fiyat bilgisi almak mümkün. 

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version