Kategoriler
İhaleler

Ziraat Bankası’ndan satılık gayrimenkuller

Gayrimenkul yatırımı son zamanlarda oldukça fazla ilgi görmeye başlamıştır. Hem ihtiyaçtan hem de kazanç sağlamak için vatandaşlar uygun fiyatla gayrimenkul arayışındalar. Fakat yaşanan ekonomik süreçle uygun fiyata satın alınabilecek ve bunun üzerinde kazanç sağlanacak gayrimenkullerin sayısı çok sınırlı bir duruma gelmiştir. Ayrıca İstanbul, Ankara ve İzmir’de yatırım için kelepir gayrimenkuller bulmak emlak piyasası içerisinde çok zor bir hale gelmiştir.

Ziraat Bankası’ndan İstanbul, Ankara ve İzmir’de Kelepir Gayrimenkuller

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler aradıkları kelepir fiyatları ise bankaların satışa çıkardıkları gayrimenkullerde bulabiliyorlar. Ziraat Bankası da bu bankalar arasında bulunmaktadır. Ziraat Bankası gayrimenkul satış ilanlarını yenilerken İstanbul, Ankara ve İzmir’de yatırım yapmak isteyenler için oldukça önemli fırsatlar sunmaktadır. Ayrıca bu banka Türkiye’nin bu 3 büyükşehirinde kelepir fiyatlarla konut, dükkan, tarla satışı yapacağını ilan etmiştir. Peki Zİraat bankası neden bu gayrimenkulleri ucuz fiyata satıyor?

Ziraat Bankası’nın Gayrimenkullerinin Satış Fiyatı Neden Düşük?

Ziraat Bankası’nın satışa çıkardığı bazı gayrimenkullerin fiyatlarını görenler gözlerine inanamıyorlar. Ayrıca bu fiyatların neden düşük tutulduğunu merak ediyorlar. Ziraat Bankası diğer bütün bankalar gibi müşterilerine kredi kullandırdığı zaman teminat olarak müşterilerin mülkiyetinde bulunan gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis etmektedir. Kredi ödemelerinde problem yaşanması ve ödenmeyeceğinin belli olmasıyla da yasal olarak bu gayrimenkullerin mülkiyeti bankalara geçmektedir. Bankalar da bu gayrimenkulleri uygun fiyatlarla erken bir zamanda satıp kredi zararlarını karşılıyorlar.

Ziraat Bankası’ndan Gayrimenkul Yatırımı Yapacaklara Yeni Fırsatlar!

Ziraat Bankası tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir’de kelepir gayrimenkuller satışa çıkarılmıştır. Güncellenen gayrimenkul satış ilanlarındaki fırsatların bazıları şu şekildedir; İzmir’in Beydağ İlçesi’nde Eğridere Mahallesi’nde bulunan 9396 metrekarelik tarla banka tarafından 106.000 TL’ye satışa çıkarılmıştır. Ayrıca Ziraat Bankası Ankara’nın Polatlı İlçesi’nde Yeniköseler Mahallesi’nde 15.822 metrekarelik tarlayı 180.000 TL’ye satacağını duyurmuştur.

Ziraat Bankası tarafından Ankara’da uygun fiyatlı konutlar da satılmaktadır. Ankara’nın Beypazarı İlçesi’nde 100 metrekare büyüklüğünde konutlar 109.000 TL’ye, 129.000 TL’ye, 162.000 TL’ye satılmaktadır. Ayrıca söz konusunu banka dükkan satışları da yapmaktadır. İstanbul Sancaktepe’de 20 metrekare dükkan 79.000 TL’ye satılmaktadır. Ankara Mamak’ta 66 metrekare dükkan 195.000 TL’ye satılmaktadır. Ayrıca Ankara Sincan’da 44 metrekare dükkan 80.000 TL’ye satılmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version