Kategoriler
Proje Haberleri

15 Temmuz Sitesi Esenler satışta

15 Temmuz Sitesi Esenler konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Esenler İlçesinde yükselen proje Şimşekoğlu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

15 Temmuz Sitesi Esenler Projesinde Hangi Donanımlar Sunuluyor?

Site içerisinde bulunan proje, Esenler İlçesi Havaalanı Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda 15 Temmuz Sitesi Esenler kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Dairelerin ve projenin özellikleri henüz belirlenmemiş olup, detaylar açıklandığında sitemizde bulabilirsiniz.

Proje kapsamındaki daireler 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca projede 62 konut bloğu yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 95 metrekare ile 100 metrekare arasında tasarlanmıştır.

Esenler Projesi Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, İstanbul’un Esenler İlçesinde, Havaalanı Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir.

Proje nerede yükselecek?

Daire fiyatları daire büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 95 metrekare alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin TL,

100 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler ise 2 milyon TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0544 520 19 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version