Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Proje Haberleri

3. İstanbul Hasbahçe Evleri yüzde 5 peşinatla satışta

AlZamil,  Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı tarafından kurulan ASAF İş Ortaklığı tarafından Başakşehir Belediyesi güvencesi ile hayata geçirilen 3. İstanbul Başakşehir projesinin üçüncü ve son etabı olan 3. İstanbul Hasbahçe Evleri projesinde yüzde 5 peşinat ödeyerek konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Proje özellikleri neler?

40 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projenin son etabında 6 konut bloğunda toplam 541 adet daire yer alıyor. Projenin son etabında yer alan konut seçenekleri ise  dört farklı tipte projelendirildi. Projede 105 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipindeki daire seçenekleri bulunuyor.

İstanbul Avrupa Yakası, Başakşehir İlçesi, İkitelli 2 Mahallesi’nde inşa edilen 3. İstanbul Hasbahçe Evleri projesinde satışlar tüm hızıyla devam ederken proje için yeni fırsatlarda sunulmaya devam ediyor. Ön talep toplama sürecinde bir ay gibi kısa bir sürede yüzde 51’i satılan projede konut blokları dışında kalan alanların yüzde 85’i yeşil alan ve sosyal alan olarak değerlendirildi.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Avantajlı ödeme seçenekler ile daire sahibi olma fırsatı sunulan 3. İstanbul Hasbahçe Evleri projesinde sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olunabiliyor. Projede kalan yüzde 95 oranındaki tutar ise 30 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme imkanı bulunuyor.

Yüzde 85’i sosyal alan ve yeşil alana ayrılan projede basketbol sahası, yürüyüş parkuru, mini futbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, hobi atölyesi, yüzme havuzu, SPA, kadın ve erkekler için ayrı dizayn edilmiş 3 adet sosyal tesis, kafe ve restoranlar yer alıyor. Projede daire teslimlerinin 2021 yılı Haziran ayı içerisinde yapılması bekleniyor.

3. İstanbul Hasbahçe Evleri nerede yer alıyor?

3. İstanbul Hasbahçe Evleri proje E-5 Karayolu’na 12 dakika, TEM’e 5 dakika, metroya 2 dakika, İstanbul Havaalanı’na 12 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 30 dakika mesafede yer alıyor. Proje İkitelli 2 Mahallesi, Rıfat Ilgaz Caddesi Başakşehir / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 0850 285 79 00

Exit mobile version