Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol City Bodrum satışları devam ediyor

Acropol City Bodrum konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Bodrum İlçesinde yükselen proje Aura İnşaat Acropol firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Acropol City Bodrum Projesinde Avantajlı Daireler

Site içerisinde bulunan proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Yeniköy Mahallesi üzerindeki 23 bin 630 metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Bodrum Muğla konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Projede 3 banyolu ya da 2 banyolu seçenekler sunulmaktadır. Ortak yüzme havuzlu site içerisinde özel otopark imkanı da mevcuttur.

Konut projesi toplam 26 blok ve 94 daireden meydana gelmektedir. Deniz manzaralı proje kapsamında 5 farklı tip konsepte yer verilmiştir. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 kendine ait bahçeli, 2+1 ve 3+1 teraslı tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri net 67 metrekare ile 120 metrekare arasında değişmektedir. Bunun dışında 60 metrekare ve 200 metrekare net bahçe payları değişmektedir.

Muğla Bodrum Konut Projesinde Fiyatlar Nasıl Değişiyor?

Bodrum konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

88 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 4 milyon 500 bin TL

110 metrekare 3+1 daireler 4 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede yakın zamanda dairelerin teslimi planlanmaktadır.

Muğla konut projesi nerede hayata geçiriliyor?

Konut projesi Muğla ili Bodrum İlçesi, Yeniköy Bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje Oasis Alışveriş Merkezine yürüme mesafesinde, merkezi konum avantajına sahiptir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 319 50 88 ve 0533 151 92 73 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version