Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol Port Bodrum farklı konseptiyle dikkat çekiyor

Acropol Port Bodrum konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Bodrum İlçesinde yükselen proje Aura İnşaat Acropol firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Farklı Konseptiyle Acropol Port Bodrum Dairelerinin Özellikleri

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde hayata geçirilen proje Peksimet Mahallesi üzerindeki 72 bin metrekarelik denize sıfır arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tam müstakil villa ve bahçeli rezidanslardan meydana gelmektedir. Proje genelinde 5 ortak alan havuz bulunmaktadır. Burada konut projesine ek olarak 1 adet termal butik otel konumlandırılacaktır. Ayrıca konutlar vestiyer, gömme dolap, ebeveyn banyosu, klima, teras, ankastre set gibi daha pek çok olanağa sahiptir.

Bodrum konut projesi kapsamında 93 adet 2+1 ve 3+1 tek katlı tam müstakil ve müstakil bahçeli villa yer almaktadır. Ayrıca 87 adet de 1+1 ve 2+1 balkonlu ve bahçeli rezidanslardan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki Port Premium Villalar Haziran 2022 tarihinde teslim edilecektir. Villaların 4 tarafı bahçeli olacak şekilde tek katlı tasarlanmıştır. Ayrıca bahçe alanları 150 ile 250 metrekare aralığındadır. Salon ve mutfak alanının ön kısmında ise teras alanı bulunmaktadır.

Muğla Bodrum Konut Projesi Fiyat Listesi

Bodrum konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

1+1 daireler 3 milyon 650 bin TL,

2+1 daireler 5 milyon 250 bin TL,

2+1 villalar 8 milyon TL,

3+1 villalar 9 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede yakın zamanda dairelerin teslimi planlanmaktadır.

Muğla konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi Turgutreis ve Gümüşlük arasında yer alan Kadıkalesi Bölgesi’nde yer almaktadır. Projede yer alan konutlarına plaja olan mesafesi 50 metredir. Yürüyüş mesafesiyle dakikada 2 km uzunluğundaki plaja ulaşma imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 319 50 88 ve 0533 151 92 73 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version